29 septembrie 2017

Incursiuni în Galeria de Artă Europeană

Muzeul Național de Artă al României propune publicului o serie de conferințe susținute de Cosmin Ungureanu ce relaționează câte două-trei tablouri din Galeria de Artă Europeană în câmpul unei teme comune. Incursiunile, însoțite de un amplu material vizual, au drept miză contextualizarea operelor de artă alese și, implicit, explorarea teritoriului mai vast al istoriei artei europene. Conferințele aul loc în prima miercuri din lună, o dată la două luni, în sălile Galeriei de Artă Europeană, începând cu ora 16:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Fructe de pădure

Timbrul românesc, mijloc eficient de educaţie şi mesager elocvent al diverselor domenii şi campanii, vă invită să redescoperiţi beneficiile naturii prin intermediul noului proiect filatelic intitulat „Fructe de pădure”. Romfilatelia introduce în circulaţie emisiunea „Fructe de pădure”, vineri, 29 septembrie 2017.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Între noi nu mai e nimic

Videoclipul formaţiei FreeStay featuring Andra

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

David Macaulay: „Rome Antics”

David Macaulay retrăiește călătoria plină de cotituri și uneori fantastică, pentru a termina „Rome Antics”, omagiul său ilustrat adus orașului istoric.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 28 septembrie 2017

„Profetul”, un spectacol-concert în premieră

Pentru prima dată în lume, cartea celebrului poet, pictor și filosof de origine libaneză Kahlil Gibran, „Profetul”, este prezentată sub forma unui emoționant spectacol–concert în orașele București, Timișoara și Cluj în această toamnă. Inițiatoarea proiectului este apreciata interpretă de jazz, Teodora Enache. Punerea în scenă a acestui proiect de suflet al Teodorei Enache se bucură de participarea extraordinară a actriței Oana Pellea. Împreună, cele două artiste sunt manifestările Profetului prin muzică și cuvânt, iar calitatea spectacolului pare a fi deja asigurată de forța interpretativă a celor două artiste. Regia este semnată de Mihai Țărnă, iar spectacolul are două reprezentații la Teatrul Odeon, pe 30 septembrie 2017 și 1 octombrie 2017, de la ora 20:00.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...
 

Steven Weinberg – drumul ştiinţific al unui laureat Nobel pentru fizică

Duminică, 1 octombrie 2017, ora 17:00, în Librăria Humanitas de la Cişmigiu, eveniment în cadrul Bucharest Science Festival, drumul în ştiinţă al lui Steven Weinberg, laureat al premiului Nobel pentru fizică în 1979, este subiectul unui dialog între Vlad Zografi (coordonatorul colecţiei de ştiinţă a Editurii Humanitas) şi prof. dr. Mihai Vişinescu (departamentul de Fizica Teoretică, Institutul Naţional de Cercetare-Dezvoltare pentru Fizică şi Inginerie Nucleară „Horia Hulubei”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru luna septembrie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

septembrie 2017
L Ma Mi J V S D
« aug.   oct. »
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii