Arhiva pentru august 22nd, 2017

 22 august 2017

Agenda culturală a Muzeului Naţional al Literaturii Române la finalul verii

Spectacole de teatru, dezbateri, concerte de muzică folk, ateliere de manufacturat hârtia şi tururi ghidate cu scriitori, muzeografi pentru o zi, acestea sunt câteva dintre evenimentele oferite de MNLR. Intrarea la toate evenimentele este liberă, în limita locurilor disponibile.

Marţi, 22 august 2017, de la ora 19:00, MNLR găzduieşte o nouă lectură publică în cadrul proiectului „Întâlniri cu prozatoare contemporane”. Invitata acestei ediţii este scriitoarea Corina Sabău. Evenimentul face parte dintr-o campanie amplă a „Romanian Literature Now”, menită să atragă atenția asupra literaturii române contemporane. Seria de întâlniri se încheie cu o expoziție foto ce poartă semnătura Ema Cojocaru. Invitata următorului eveniment din 29 august 2017 este scriitoarea Ana Maria Sandu.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Festivalul de Film Central European de la Timişoara

Din 3 până în 9 septembrie 2017, la Timișoara, producții recente din 16 țări, premiate la nivel național și internațional, expoziții, dezbateri, concerte, ateliere de film, spații de proiecție diverse (Cinema Timiș, Piața Libertății, Iulius Mall, Sinagoga din Cetate, Piața Dacia, Sala 2 a Teatrului Național, Casa Artelor, Cărturești), pregătite să împlinească pofta de cultură se reunesc sub numele de „Festivalul de Film Central European” („Central European Film Festival”).


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Broken Glass

Videoclipul cântecului interpretat de Rachel Platten

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Mehdi Ordikhani-Seyedlar: Ce se întâmplă în creierul tău când eşti atent?

Atenția nu se rezumă doar la lucrurile la care suntem atenți, ci și la cele filtrate de creierul nostru. Investigând tipare cerebrale în timp ce oamenii încearcă să se concentreze, neurologul informatician Mehdi Ordikhani-Seyedlar speră să aducă creierul și calculatorul mai aproape unul de altul, creând modele care să fie folosite pentru tratarea ADHD-ului și să-i ajute pe cei care și-au pierdut abilitatea de a comunica. Aflați mai multe despre această știință captivantă în acest scurt și fascinant discurs.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 22 august 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2017
L Ma Mi J V S D
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii