Arhiva pentru iunie 13th, 2017

 13 iunie 2017

250.000 de citate în română şi 10.000 de fani pe Facebook

Sfertul de milion! Nu-i aşa că sună inimaginabil? Greu de crezut acum 12 ani că se poate ajunge aici. Dar uite că, piatră cu piatră, a crescut muntele. Felicitări pentru Micheleflowerbomb, Cornelia Georgescu, Simona Enache, Corneliu Tocan, Dan Costinaş, George Aurelian Stochiţoiu, Veronica Şerbănoiu şi ceilalţi peste patru mii de participanţi care au făcut acest lucru posibil.

O coincidenţă minunată: tot acum, numărul celor care ne-au acordat votul de încredere pe Facebook a depăşit 10.000. Mulţumim!

Citatepedia nu mai este de mult timp doar un site. Ne angrenăm tot mai mult în proiecte culturale, în modalităţi inedite. De exemplu, recent am început lucrul la a doua ediţie a cărţii cu care am lansat editura Digital Unicorn: „Antologia aforismului românesc contemporan”. Selecţia este făcută chiar de aforişti, pe baza unui mic regulament. Sperăm ca această ediţie să fie chiar mai cuprinzătoare decât prima, atât ca număr de aforisme reuşite, cât şi ca număr de autori.

Multe alte noutăţi sunt pe drum, rămâneţi pe fază!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 10 voturi
Încarc...
 

Evanghelia pe scurt

Librăria Humanitas de la Cişmigiu aşteaptă publicul joi, 15 iunie 2017, ora 19:00, la lansarea volumului „Evanghelia pe scurt” de Lev Tolstoi, recent apărut la Editura Humanitas, cu traducerea şi prefaţa semnate de Wilhelm Tauwinkl şi însoţit de un cuvânt înainte al autorului. La eveniment participă Wihelm Tauwinkl, Teodor Baconschi şi Tatiana Niculescu.

Filozoful Ludwig Wittgenstein spunea într-o scrisoare:

Ai citit „Evanghelia pe scurt” a lui Tolstoi? Aş putea spune că, la vremea ei, cartea asta m-a ţinut în viaţă. Dacă n-o ştii, atunci n-ai cum să-nţelegi ce înrâurire poate avea asupra cuiva.

Wilhelm Tauwinkl, traducătorul cărţii, precizează:

Cititorii de toate convingerile ar avea de câştigat citind această lucrare, deoarece modul în care procedează Tolstoi dovedeşte că mesajul lui Isus Hristos are ceva de spus şi celor care nu se regăsesc în structurile bisericeşti vizibile. „Evanghelia pe scurt” aduce în prim-plan învăţătura lui Isus şi necesitatea urmării acesteia. În fond, la ce i-ar folosi unui creştin să-şi însuşească diferitele subtilităţi ale dogmelor, dacă aderarea la aceste mistere sublime s-ar reflecta doar în repetarea unor ritualuri şi în respectarea unor obiceiuri? Tolstoi susţine în mod radical urmarea învăţăturii lui Hristos ca o cale a desăvârşirii. Sperăm că apariţia acestui volum să dea naştere unor reflecţii, în toată libertatea, asupra locului învăţăturii Evangheliei în viaţa personală şi în societate.

Accesul la eveniment este gratuit şi se face pe baza unei rezervări prelabile prin Eventbook.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Avatar

Pe 10 iunie 2017, chiar de ziua ei, Loredana Groza a lansat videoclipul single-ului „Avatar”.

Loredana a declarat:

Ca dar de ziua mea, vreau să ofer tuturor îngeraşilor din lume, videoclipul noului meu single, „Avatar”! Vreau să mulţumesc tuturor celor ce aţi făcut ca acest videoclip să prindă viaţă.

„Avatar” este întruparea divinului într-o făptură omenească, este perfecţiunea iubirii, evoluţia şi desăvârşirea sufletului!

Videoclipul noului single a fost filmat în India, iar alături de Loredana a fost echipa Bala-G Studio, formată din Neeraj Singh Vishal Sharma (regizor), Shubham Payal (fotograf), Shubham Pal Akash Pal (asistent), Mithu Santra (hairstylist).

Videoclipul a fost filmat de către Cristi Groza şi Avisek Mangaldharma, montajul fiind realizat de Mihai Vasilache şi Mariana Parea.

Single-ul “Avatar” este compus de către Loredana, Radu şi Ana Sârbu în studioul Rassada Music.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jeff Hawkins: Ştiinţa creierului, cum va revoluţiona computerizarea

Jeff Hawkins – creatorul Treo – ne îndeamnă să ne revizuim perspectiva asupra creierului — să-l privim nu ca pe un procesor rapid, ci ca pe un sistem de memorie care stochează și re-accesează experiențele pentru a ne ajuta să prezicem, în mod inteligent, ce sa va întâmpla.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 13 iunie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii