6 iunie 2017

Muzeul Naţional „Constantin Brâncuşi”

Ministerul Culturii și Identității Naționale și Consiliul Județean Gorj au ajuns la o decizie în ceea ce privește sediul Muzeului Național „Constantin Brâncuși”, înființat în municipiul Târgu Jiu printr-o lege din 2015. Astfel, acesta urmează a fi găzduit de „Casa Gănescu”, imobil monument istoric de interes local, situat în centrul municipiului Târgu Jiu și în apropierea Parcului Municipal „Constatin Brâncuși”.

„Casa Gănescu” a fost considerată cea mai bună alegere dintre variantele de spații disponibile, fiind imobilul în care a locuit sculptorul Constantin Brâncuși pe perioada lucrărilor la Ansamblul Monumental „Calea Eroilor”. De asemenea, în grădina Casei Gănescu se găsesc și astăzi sculpturi ale lui Constantin Brâncuși, printre care și un prototip al Mesei Tăcerii, fapt ce sporește semnificativ valoarea imobilului.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

The Fighter

Videoclipul cântecului interpretat de Keith Urban featuring Carrie Underwood

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Se încarcă...
 

Dean Kamen: Emoţia din spatele invenţiei

Soldaţii care au pierdut membre în serviciile armatei poartă o luptă zilnică de neimaginat pentru majoritatea dintre noi. La TEDMED, Dean Kamen vorbește despre oamenii şi poveştile profunde care au motivat munca de a le da înapoi acestor oameni părți din viaţa lor cu ajutorul braţelor prostetice remarcabile al căror design l-a conceput.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 6 iunie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie, 2017
L Ma Mi J V S D
« Mai   Iul »
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii