Arhiva pentru iunie 1st, 2017

 1 iunie 2017

Digital Unicorn sărbătoreşte Ziua Copilului anunţând „Castelul fermecat”

Ce modalitate mai bună poate avea o editură pentru a sărbători Ziua Copilului, dacă nu anunţul publicării unei excelente cărţi pentru copii?!

Aşa se face că astăzi, 1 iunie 2017, editura Digital Unicorn a Asociaţiei Culturale Citatepedia anunţă publicarea romanului fantasyCastelul fermecat” – scris de Edith Nesbit şi ilustrat de H.R. Millar. Traducerea din limba engleză este semnată de Andreea Florescu şi Lucian Velea.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

Spectacolul „De vânzare” elogiat de presa spaniolă

„De vânzare” („For Sale”), „acest spectacol imersiv, în format cinemascopic, situează spectatorul în centrul unei experiențe dramatice revelatoare.” Astfel sintetizează cronica publicată de cotidianul național spaniol El País impactul pe care piesa scrisă și pusă în scenă de Gianina Cărbunariu, în producția Teatrului Odeon din București, l-a avut asupra publicului prezent la Festivalul Internațional de Teatru și Artă de Stradă de la Valladolid.

Compania teatrului bucureștean a revenit pentru a doua oară în Spania, în perioada 25-26 mai 2017, cu sprijinul Institutului Cultural Român de la Madrid, după ce același spectacol fusese prezentat în luna octombrie 2016 la Centrul Dramatic Național din Madrid, principala scenă de repertoriu a Spaniei.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Wonder Woman

Gal Gadot joacă rolul principal în „Wonder Woman”, un film impresionant de acțiune și aventură, regizat de Patty Jenkins, care odată cu premiera sa cinematografică din 2 iunie 2017, devine primul film dedicat în întregime super-eroinei DC.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Eduardo Briceño: Cum să devii mai bun la lucrurile la care ţii cu adevărat

Munceşti din greu, dar nu devii mai bun? Nu eşti singurul. Eduardo Briceño dezvăluie o cale simplă care să-ți permită să devii mai bun în ceea ce faci, fie că e vorba de muncă, de a fi părinte sau de hobby-uri creative. El vorbeşte despre tehnici utile pentru a continua să înveţi şi să simţi întotdeauna că progresezi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 iunie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iunie 2017
L Ma Mi J V S D
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii