12 mai 2017

Ziua României pe Broadway, New York 2017

Cea de-a XVIII-a ediție a Festivalului Ziua României pe Broadway are loc duminică, 14 mai 2017, în New York, pe Broadway (între Liberty Street și Battery Park/Bowling Green Plaza). Orele între care se desfășoară evenimentul: 10:00 AM – 5:00 PM. Evenimentul este realizat împreună cu Fundația non-profit ZIUA USA (condusă de domnul Ștefan Minovici). Pe scena festivalului, iau cuvântul: doamna Ioana Gabriela Costache – consul general al României la New York, și doamna Mihaela Istrate, care transmite un mesaj din partea ICR adresat participanților, români și americani, la acest eveniment de tradiție al comunității româno-americane din New York și zonele învecinate.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Se încarcă...
 

Testamentul lui Abraham

„Testamentul lui Abraham”, prequel al cărții care a doborât toate recordurile, „Biblia pierdută”, este lansată în luna octombrie 2017. După lungi negocieri, „Testamentul lui Abraham”, al doilea roman al lui Igor Bergler, autorul celei mai vândute cărți românești din ultimii 20 de ani, „Biblia pierdută”, este publicat de Editura Litera.

Autorul revine în atenția cititorilor cu un roman palpitant și surprinzător: conspirațiile sunt și mai teribile, misterele și mai adânci, secretele și mai întunecate, ritmul și mai amețitor. Piesele de puzzle care o alcătuiesc, referințele culturale ascunse în plină vedere – de cele mai multe ori în cheie parodică – și inteligența diabolică a construcției fac din lectura ei o experiență absolut unică.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Dance Machine

Videoclipul cântecului interpretat de Mikhail Mironov

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...
 

Franco Sacchi: Nollywood

Regizorul Franco Sacchi, născut în Zambia, ne face un tur prin Nollywood, industria înfloritoare de film din Nigeria (a 3-a din lume ca mărime). Filme făcute în condiţii extreme şi strălucirea sub presiune a echipelor de filmat care pot realiza un film de lung metraj într-o săptămână.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Se încarcă...


Aceasta este arhiva pentru ziua 12 mai 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai, 2017
L Ma Mi J V S D
« Apr   Iun »
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii