Arhiva pentru mai 11th, 2017

 11 mai 2017

248.000 de citate în română

Ceva mai lent decât de obicei, mai punem o mie la socoteală.

Secţiunea Poezii a depăşit 26.000 de creaţii, scrise de peste 2.500 de autori. Şi încă poate creşte foarte mult.

Am refăcut lista de aforişti, pentru a include mai multe informaţii. Chiar dacă secţiunea Aforisme este cea mai mare, îi încurajăm pe aforişti să adauge cât mai multe dintre cele scrise, fiindcă pregătim o acţiune care îi va interesa.

De fapt, acesta este doar vârful aisbergului. În ultima vreme, am realizat o serie de îmbunătăţiri administrative, cu scopul de a pune în valoare mai bine colosul de informaţii acumulate, dar şi de a-l extinde.

Dacă încă nu aţi stabilit către cine direcţionaţi 2%, vă amintim că termenul limită este 25 mai 2017. Sperăm să alegeţi Asociaţia Culturală Citatepedia – vom face treabă bună!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

Deep: O aventură nesfârşită

O poveste animată, plină de umor şi emoţie distribuită de Vertical Entertainment şi regizată de Julio Soto Gurpide, „Deep: O aventură nesfârşită” („Deep”) explorează universul subacvatic cu misterele şi farmecul său în premieră la cinema din 12 mai 2017 Plasată într-un viitor îndepărtat în care oamenii au părăsit planeta acoperită aproape în totalitate de apă, acţiunea filmului îl prezintă pe micul Deep, o caracatiţă în căutarea aventurii alături de cei doi prieteni ai săi: Evo – peştele undiţar şi Alice – crevetele nevrotic.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Specii periclitate

Romfilatelia introduce în circulaţie, în premieră, începând de joi, 11 mai 2017, emisiunea comună România – Administraţia Poştală a ONU, intitulată „Specii periclitate”. Astfel, acest proiect filatelic este lansat simultan la sediile centrale ale Organizației Națiunilor Unite de la Geneva, Viena și New York. Ceremonia de lansare are loc în aceeași zi și în deschiderea Târgului Internațional de Timbre de la Essen, Germania. Emisiunea este disponibilă începând din 11 mai 2017 în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

You’re Not There

Videoclipul cântecului interpretat de Lukas Graham

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Adam Galinsky: Cum să-ţi expui punctul de vedere

Să-ți expui punctul de vedere este un lucru greu de făcut, chiar și când știi că ar trebui să faci acest lucru. Învață cum să te afirmi, cum să navighezi printre situații sociale delicate și cum să-ți extinzi puterea personală, sub îndrumarea înțeleaptă a psihologului social Adam Galinsky.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 11 mai 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii