Arhiva pentru mai 9th, 2017

 9 mai 2017

Howard Jacobson la Bucureşti

Howard Jacobson, unul dintre cei mai apreciaţi scriitori britanici ai momentului, câştigător al Man Booker Prize şi autor al romanului „Shylock este numele meu„, publicat de Editura Humanitas Fiction în cadrul Proiectului Hogarth Shakespeare, vine la Bucureşti. Autorul se întâlneşte cu publicul român miercuri, 10 mai 2017, ora 19:00, la Librăria Humanitas de la Cişmigiu. Alături de Howard Jacobson, la eveniment vorbesc domnul Nigel Bellingham, directorul British Council România, prof. dr. Mihaela Anghelescu Irimia, director de studii al Centrului de Studii Culturale Britanice patronat de Universitatea din Bucureşti şi de British Council România, şi Sebastian Reichmann, scriitor. Moderatorul serii este Denisa Comănescu, director general Humanitas Fiction. Discuţia este urmată de o sesiune de autografe.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Ne vedem noi

Giulia lansează single-ul şi videoclipul „Ne vedem noi”, povestea în care muzica se îmbină cu dansul printr-o coregrafie cu influenţe de dans contemporan. Piesa a fost produsă în studiourile HaHaHa Production şi este compusă de către Şerban Cazan, Smiley, Giulia, Sore şi Florin Boka. Vioara care dă un vibe inedit piesei îi aparţine Alinei Horez (Muse Quartet). Povestea îi aparţine lui San, regizorul videoclipului, iar din echipa de creaţie mai fac parte Amir Doboş (styling), Florin Noje (hairstyle) şi Andra Manea (make-up). Noul videoclip o aduce pe Giulia într-o coregrafie spectaculoasă, alături de Cristian Chis Bruce.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Jonathan Drori: Fiecare grăunţă de polen are o poveste

Polenul trece neobservat de mulţi dintre noi, dacă nu cumva avem alergie la polen. Dar microscopul ne dezvăluie faptul că acesta apare în culori şi forme uimitoare – şi călătoreşte remarcabil de bine. Jonathan Drori ne oferă o privire de aproape a acestor aspecte fascinante de curtoazie a plantelor.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 9 mai 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2017
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii