Arhiva pentru martie 17th, 2017

 17 martie 2017

Ştiu cine eşti

Un accident grav de mașină. Un reputat avocat amnezic. O familie care se zdruncină din temelii. Este intriga noului serial spaniol în 16 episoade „Știu cine ești” (al cărui titlu original este „Sé quién eres”), care are premiera la DIVA luni, 20 martie 2017, la ora 21:00. În fiecare luni la 21:00 este difuzat câte un episod. Din distribuție fac parte Francesc Garrido (el este Juan Elías), Blanca Portillo (Alicia Castro), Alex Monnier (Pol Elías) și alții.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Flori simbol de ţară

Flora, una dintre temele apreciate și îndrăgite de pasionaţii filateliei, este abordată şi în acest an de Romfilatelia în cadrul emisiunii de mărci poştale „Flori simbol de ţară”. Acest proiect filatelic aduce în atenție floarea simbol a câtorva state riverane Dunării, alături de drapelul lor naţional. Emisiunea este alcătuită din patru timbre și intră în circulație vineri, 17 martie 2017, fiind disponibilă în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Silence

Laureat al premiului Oscar, regizorul Martin Scorsese aduce pe marile ecrane din 17 martie 2017 producţia „Silence”, povestea mult așteptată despre credință și religie, care se concentrează asupra unor misionari portughezi din secolul al XVII-lea. Aceștia pornesc într-o călătorie periculoasă în Japonia, pentru a-și găsi mentorul pierdut, părintele Cristavao Ferreira, și pentru a împărtăși și altora crezul creștin. Scorsese regizează „Silence” pe baza unui scenariu pe care l-a scris împreună cu Jay Cocks. Filmul, inspirat din romanul premiat al lui Shusaku Endo, publicat în 1966, examinează cea mai arzătoare dilemă a religiei și spiritualității: tăcerea lui Dumnezeu în fața durerii omenești.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Adam Driver: Drumul meu de la Infanterie la actorie

Înainte de lupta intergalatică dintre partea întunecată și lumină din „Războiul Stelelor : Trezirea Forței”, Adam Driver a fost un infanterist în Compania de Arme 1/1 a Statelor Unite. În această prezentare dezarmantă, relatează despre circumstanțele în care a devenit infanterist, discută despre complexitatea tranziției de la soldat la cetățean și ne povestește despre Arte în Forțele Armate, o organizație non-profit care aduce teatrul în lumea militară. „Auto-exprimarea este o unealtă la fel de valoroasă precum o pușcă pe umăr”, susține Driver. Urmată de reprezentația însuflețită a lui Marco Ramirez „Eu nu sunt Batman” de către Jesse J. Perez și Matt Johnson. (Limbaj explicit)

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 martie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii