Arhiva pentru martie 15th, 2017

 15 martie 2017

The Girl in the Spider’s Web

Lisbeth Salander, personaj iconic și protagonista aclamatei serii de cărți „Millennium”, create de către Stieg Larsson, revine pe marile ecrane în „The Girl în the Spider’s Web”, prima ecranizare a best-seller-ului mondial recent, scris de David Lagercrantz. Fede Alvarez coordonează proiectul, pe baza unui scenariu semnat de Steven Knight, Fede Alvarez & Jay Basu. Filmările încep în septembrie 2017, lansarea fiind programată pentru data de 5 octombrie 2018.

Noul film are o distribuție cu totul diferită faţă de filmele precedente ale seriei, iar anunțarea producției marchează începutul căutărilor la scară globală pentru desemnarea actriței care personifică rolul iconic al lui Lisbeth Salander.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Testament – Anthology of Romanian Verse

Institutul Cultural Român de la New York este gazda lansării volumul „Testament – Anthology of Romanian Verse”, ediția americană, în data de 16 martie 2017, de la ora 19:00. Recită din volum: Maurice Edwards, care prezintă poezii din opera Ninei Cassian, De asemenea, recită și doi tineri actori-studenți americani, Melissa Myers și Jordan Hudec, de la Pace University, clasa profesorului și regizorului de origine română Cosmin Chivu.

Prezentatori ai volumului sunt Carmen Firan, Adrian Sângeorzan şi Daniel Ioniță, editor și traducător principal, împreună cu asistenții lingviști Eva Foster, dr. Daniel Reynaud și dr. Rochelle Bews.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

I’m a Lady

Cântecul interpretat de Meghan Trainor pe coloana sonoră a filmului „Smurfs: The Lost Village”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Maurice Conti: Incredibilele invenţii ale IA intuitive

Cu ce te alegi când îi dau unui instrument de creație un sistem nervos digital? Computerele care ne îmbunătățesc capacitatea de a gândi și de a ne imagina și sistemele robotizate care pot veni (și construi) cu noi proiectări radicale pentru poduri, mașini, drone și mult mai multe — totul singure. Faceți un tur al Erei Augmentării cu futuristul Maurice Conti și prevedeți o vreme când roboții și oamenii vor lucra împreună pentru a face lucruri pe care niciunul nu le-ar putea face singur.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 15 martie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii