Arhiva pentru martie, 2017

 31 martie 2017

Promotori ai aforisticii la Festivalul Internaţional al Aforismului

Fundaţia Pelin aminteşte celor interesaţi că organizează Festivalul Internaţional al Aforismului, ediţia I, în Tecuci, între 5-7 octombrie 2017. Iniţiatorul şi coordonatorul acestui eveniment este scriitorul şi profesorul Vasile Ghica. La festival sunt invitaţi Naji Naaman, scriitor libanez, umanist, promotor al culturii şi Preşedinte al Fundaţiei pentru Cultura Gratis (FGC), Valeriu Butulescu, cel mai tradus scriitor român contemporan, şi Alina Breje, reprezentantă a Asociaţiei Italiene de Aforism, „Torino in Sintesi”.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...
 

La refren

Andra a lansat videoclipul piesei „La refren”, single extras de pe albumul „Iubirea schimbă tot” ce conține 18 piese şi este al 13-lea album din cariera de aproape 17 ani a artistei. O coproducţie MediaPro Music/Andra Records, single-ul „La refren” este compus de către Marius Moga, Adrian Klein, Vlad Vedeş, pe un text de Marius Moga. Cu un mesaj emoţionant despre dragoste, împăcare şi greşelile pe care cu toţii le facem, videoclipul este reprezentarea metaforică a unei poveşti de iubire pe care singurătatea pune stăpânire.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jeanne Gang: Clădiri ce unesc natura cu urbanul

Un zgârie-nori ce canalizează curenţii de aer, o clădire care creează un sentiment de comunitate la gura șemineului. Jeanne Gang se folosește de arhitectură pentru a crea relații. Prin acest tur captivant al lucrărilor sale, Gang ne invită să vizităm clădiri mari şi mici, de la un surprinzător centru comunitar local, până la un zgârie-nori reprezentativ pentru Chicago. „Prin arhitectură, putem crea mult mai mult decât clădirile în sine”, spune ea. „Putem echilibra această planetă pe care o împărțim cu toţii”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 30 martie 2017

Departe de tine

Coproducția româno-americană „Departe de tine” („Far from here”) se lansează în cinematografele din România pe 31 martie 2017. Filmat atât în America, cât și în România, vorbit în engleză și română, filmul este regizat de James Pillion și îi are ca protagoniști pe actorul american Jonathan Ahmadi și pe actrița româncă Maria Dinulescu. În contrapunct cu personajul lui Jonathan Ahmadi îl regăsim pe Andi Vasluianu, în rolul unui om de afaceri din România. Din distribuția filmului mai fac parte: Maia Morgenstein, Gelu Nițu și Vasile Flutur, actor român stabilit la New York.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Tatuaj pe inimă

Videoclipul cântecului interpretat de Delia Rus

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Abigail Marsh: De ce unii oameni sunt mai altruişti decât alţii

De ce unii oameni fac lucruri altruiste, ajutând alte persoane chiar dacă se pun in pericol pe ei înșiși? Cercetătoarea în psihologie Abigail Marsh investighează ce îi impulsionează pe oamenii care săvârșesc fapte extrem de altruiste cum ar fi cel de-a dona un rinichi unui complet necunoscut. Creierul lor este pur și simplu diferit?

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna martie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

martie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii