Arhiva pentru februarie 17th, 2017

 17 februarie 2017

Săptămâna Brâncuşi la MNAR

Cu prilejul „Zilei Brâncuși” care se sărbătorește la nivel național în fiecare an, la 19 februarie, MNAR prezintă în perioada 19-26 februarie 2017 o selecție de fotografii-document care surprind pe de o parte etapele instalării Coloanei Infinitului la Târgu-Jiu și pe de altă parte atmosfera atelierului parizian al lui Constantin Brâncuși care, în unele imagini, apare alături de sculpturile sale.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 5 voturi
Încarc...
 

CARTE DE ART-IST/comunitate

Duminică, 19 februarie 2017, de la ora 12:30, la Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi are loc întâlnirea profesională cu titlul „CARTE DE ART-IST/comunitate”, organizată și moderată de Matei Câlția. Evenimentul are loc în continuitatea activităților desfășurate în cadrul platformei „experiment tipografic”. Printre invitați se numără Andreea Mihaiu, Nicu Ilfoveanu, Mihai Barabancea, Alin Cinca, Mihai Șovăială, care povestesc despre cartea de artist, despre tiraje mici, despre costurile de producție acoperite din buzunarul propriu, despre cărți pentru prieteni.

Întâlnirea este organizată de Galeria Posibilă în colaborare cu Asociația pentru Performanță și Cultură și în parteneriat cu Muzeul Național al Hărților și Cărții Vechi. Evenimentul marchează finalul proiectului C`Arte și Cultură națională. Cele Mai Frumoase Cărți din România (2012 – 2016).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Oare peştişorul meu ştie cine sunt?

Editura Humanitas aşteaptă publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu sâmbătă, 18 februarie 2017, de la ora 11:30, la lansarea antologiei „Oare peştişorul meu ştie cine sunt? Şi multe alte întrebări mari de la cei mici la care răspund specialiştii”, coordonat de Gemma Elwin Harris, autoarea bestseller-ului „Întrebări mari de la cei mici… La care răspund nişte oameni foarte importanţi”. Pornind de la cele două cărţi, Otilia Mantelers, expert în parenting, le vorbeşte părinţilor despre „Cum ne pregătim pentru întrebările năstruşnice ale copiilor”, iar cei mici povestesc şi desenează împreună cu actorul Voicu Hetel.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

The Devil’s in the Temple

Videoclipul formaţiei Bon Jovi

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Camille A. Brown: O istorie vizuală a dansului social în 25 de mişcări

De ce dansăm? Dansurile sociale afro-americane au început ca un mod al africanilor înrobiți de a-și păstra tradițiile culturale și a menține un sens de libertate interioară. Sunt o afirmare a identității și independenței. În această demonstrație electrică cu spectacole live, Camille A. Brown — coregraf, educator și TED Fellow — explorează ceea ce se întâmplă atunci când comunitățile se lasă în voia sentimentelor și se exprimă dansând împreună.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 17 februarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii