Arhiva pentru februarie 15th, 2017

 15 februarie 2017

237.000 de citate

Citatepedia.ro creşte în continuare. Ceea ce, desigur, ne bucură.

Creşterea aduce însă şi provocări. De exemplu, creşte şi probabilitatea de a scăpa greşeli, duplicate sau variante de traducere, inexactităţi etc.

Ne „luptăm” zilnic cu astfel de lucruri – atât manual, cât şi prin anumite facilităţi de prevenţie. Deoarece am observat alte câteva posibilităţi care să mai reducă problemele, am făcut o revizuire a tuturor formularelor.

Cu această ocazie, am realizat următoarele îmbunătăţiri:

  • Câmpurile au fost dimensionate pe vertical mai sugestiv, pentru a fi mai clar ce se aşteaptă a fi completat. Astfel se observă mai uşor şi dacă a fost selectat un alt formular decât cel necesar.
  • Unele câmpuri sunt limitate în lungime. De exemplu, un aforism sau un haiku nu pot fi oricât de lungi. Astfel evităm şi introducerea mai multor creaţii în acelaşi formular.
  • Mai multe câmpuri au devenit obligatorii. De exemplu, pentru aforism este obligatorie completarea autorului.
  • Dacă nu se completează un câmp obligatoriu, browser-ul atenţionează imediat, fără a fi necesar un răspuns de la server.
SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

Pe urmele tatălui. O poveste de iubire

Joi, 16 februarie 2017, de la ora 19:00, Editura Humanitas invită publicul la Librăria Humanitas de la Cişmigiu la lansarea cărţii „Pe urmele tatălui. O poveste de iubire” de Mireille Abramovici. La eveniment vorbesc Julie Bonan, fiica doamnei Mireille Abramovici, Tania Radu, critic literar, Ana Ciontea, actriţă şi protagonista filmului documentar „Dor de tine”, Ana Bărbulescu, sociolog, specialist în istoria Holocaustului, şi Lidia Bodea, directorul general al Editurii Humanitas.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Animal

Videoclipul cântecului interpretat de Alvaro Soler

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Natalie Panek: Haideţi să curăţăm deşeurile ce orbitează Pământul

Vieţile noastre depind de o lume pe care nu o putem vedea: infrastructura satelitară pe care o folosim în fiecare zi pentru a ne informa, pentru divertisment, pentru a comunica şi pentru multe alte lucruri. Dar orbita terestră nu este o resursă nelimitată, iar problema deşeurilor spaţiale se va agrava dacă nu ne schimbăm comportamentul în mod radical. Natalie Panek ne invită să luăm în considerare impactul sateliţilor pe care ne bazăm asupra mediului înconjurător. Mediul nostru orbital este de o frumuseţe uluitoare şi reprezintă poarta noastră spre explorare, spune ea. Este de datoria noastră să îl păstrăm aşa cum este.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 15 februarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii