Arhiva pentru februarie 10th, 2017

 10 februarie 2017

Caietul albastru

E un caiet? E o carte? E „Caietul albastru”!

Aşa am putea glumi pe seama binecunoscutei replici despre Superman. Doar că de această dată este vorba despre cea mai recentă carte de aforisme semnată de Valeriu Butulescu.

Caietul albastru

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 9 voturi
Încarc...
 

Pictură românească din colecţia Fundaţiei Bonte

Muzeul Național de Artă al României (MNAR), Fundația Bonte și Institutul Cultural Român invită publicul luni, 13 februarie 2017, la vernisajul expoziției cu titlul „Pictură românească din colecția Fundației Bonte”, care are loc la Muzeul Colecțiilor de Artă de pe Calea Victoriei nr. 111.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Antiexemplu

Carla’s Dreams revine cu single-ul „Antiexemplu”, piesă care dă numele albumului pe care îl lansează pe 13 mai 2017, printr-un show la Arenele Romane. Piesa a fost compusă de Carla’s Dreams şi produsă de Alex Cotoi, alături de care au lucrat pentru piesele „Te rog”, „Cum ne noi”, „Sub pielea mea (eroina)”, „Acele”, „Imperfect”. Videoclipul piesei „Antiexemplu” a fost filmat în Chişinău, în regia lui Roman Burlacu, DoP George Secrieru din echipa BRFilms, cei care au filmat toate clipurile Carla’s Dreams din ultimii ani.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Danielle Feinberg: Ingredientul magic care însufleţeşte filmele Pixar

Danielle Feinberg, director de imagine la Pixar, crează poveşti cu suflet şi minune folosind matematica, ştiinţa şi programarea. Mergeţi în culisele filmelor „Finding Nemo”, „Toy Story”, „Brave”, „WALL-E” şi ale altora şi descoperiţi cum împleteşte Pixar arta şi ştiinţa pentru a crea lumi fantastice unde lucrurile pe care ţi le imaginezi pot deveni reale. Acest discurs a fost ţinut la un eveniment organizat de PBS, „Conferinţele TED: ştiinţă şi minune”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 10 februarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

februarie 2017
L Ma Mi J V S D
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii