Arhiva pentru ianuarie 13th, 2017

 13 ianuarie 2017

234.000 de citate şi record de viteză

Cei care urmăriţi zilnic acest blog probabil ridicaţi o sprânceană: Nu apăruse şi zilele trecute un articol despre astfel de statistici?!

Aşa este. Numai că în mai puţin de 3 zile, înregistrăm încă o mie de citate adăugate. Este un nou record de viteză la adăugare!

Principalele „vinovate” de această ispravă uimitoare sunt vechile prietene ale proiectului Citatepedia: Micheleflowerbomb, Cornelia Georgescu şi Simona Enache.

Fetelor, să vedem la următoarea înzăpezire dacă puteţi bate acest record!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 6 voturi
Încarc...
 

Legea nopţii

Ben Affleck, laureat al premiului Oscar, a regizat și produs thrillerul dramatic „Legea nopții” („Live by Night”), în care joacă și rolul principal, şi care revine pe marile ecrane din 13 ianuarie 2017. Affleck s-a ocupat și de scenariu, adaptând bestsellerul lui Dennis Lehane, aceasta fiind cea de-a doua colaborare dintre cei doi, după aclamata dramă „Dispărută fără urmă”. Din distribuția filmului mai fac parte și Elle Fanning, Brendan Gleeson, Chris Messina, Sienna Miller, Zoe Saldana și Chris Cooper („Hoțul de orhidee”), laureat al premiului Oscar.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

John Legend: „Cântec de izbăvire”

John Legend este într-o misiune de a transforma sistemul de justiție penală al Americii. Prin campania sa „Free America” („Eliberează America”), el încurajează reabilitarea și vindecarea în închisorile, pușcăriile și centrele noastre de detenție — dându-le speranță acelora care vor să își creeze o viață mai bună după ispășirea pedepsei. După un cuvânt de introducere rostit de James Cavitt, deținut de la Închisoarea de Stat din San Quentin, Legend ne prezintă varianta sa a melodiei lui Bob Marley, „Cântec de izbăvire”. „Ajută-mă să cânt cântece de libertare”.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 13 ianuarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii