Arhiva pentru ianuarie 9th, 2017

 9 ianuarie 2017

„La La Land” – 7/7 Premii Globul de Aur

Jimmy Fallon a fost gazda celei de-a 74-a ediţii a Premiilor Globul de Aur, care avut loc pe 8 ianuarie 2017 la hotelul The Beverly Hilton din Beverly Hills, California.

La La Land” a primit 7 nominalizări pe care şi le-a adjudecat în totalitate, devenind cel mai premiat film din istoria Premiilor Globul de Aur, inclusiv pentru Cel mai bun film – musical sau comedie, Cel mai bun regizor şi Cel mai bun scenariu. Producţia franceză „Elle” a primit două premii, iar „The Night Manager”, „Atlanta”, „The Crown” şi „The People v. O. J. Simpson: American Crime Story” sunt producţiile de televiziune cele mai premiate. Meryl Streep a primit distincţia Cecil B. DeMille Lifetime Achievement Award, un premiu care îi recompensează cariera extraordinară de actriţă.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 2 voturi
Încarc...
 

Palatul Culturii din Iaşi

Timbrul își începe călătoria pentru anul 2017 într-unul dintre cele mai frumoase orașe ale României – Iași – un important centru cultural și istoric, unde acum aproape 159 de ani apărea prima marcă poștală românească, celebrul cap de bour. Astfel, prima emisiune de mărci poștale a anului este dedicată unei adevărate bijuterii a arhitecturii ieșene, Palatul Culturii din Iași, edificiu aflat în centrul orașului, conceput în spiritul palatelor comunale din Europa de Vest, care îmbină mai multe stiluri arhitecturale: neogotic, romantic şi neobaroc. Alcătuită din patru timbre, emisiunea este disponibilă începând de marți, 10 ianuarie 2017, în magazinele Romfilatelia.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Million Reasons

Videoclipul cântecului interpretat de Lady Gaga

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Reshma Saujani: Să le învăţăm pe fete curajul, nu perfecţiunea

Ne creștem fetele să fie perfecte și ne creștem băieții să fie curajoși, spune Reshma Saujani, fondatoare a Girls Who Code. Saujani a preluat sarcina de a încuraja tinerele fete să își asume riscuri și să învețe programare – două abilități de care au nevoie pentru progresul societății. „Pentru a fi într-adevăr inovatori, nu putem lăsa deoparte jumătate din populație”, spune ea. „Am nevoie ca fiecare dintre voi să spună fiecărei femei tinere pe care o cunoaște să accepte imperfecțiunea.”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 9 ianuarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii