Arhiva pentru ianuarie, 2017

 31 ianuarie 2017

Dispăruta

„Dispăruta” („Disparue”) are premiera la DIVA marți, 7 februarie 2017, de la ora 21:00. Este un mini-serial poliţist, în 8 părţi, regizat de Charlotte Brandström. Povestea explorează drama complexă şi urmărește lupta continuă și traumele prin care trece familia Morel, când fiica de 17 ani, Léa, nu se întoarce acasă după o noapte petrecută în oraș.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

I Don’t Wanna Live Forever

Cântecul interpretat de Zayn Malik şi Taylor Swift pe coloana sonoră a filmului „Fifty Shades Darker”

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Penelope Boston: S-ar putea să fie viaţă pe Marte

Deci Mars Rovers nu a găsit nicio formă de viață extraterestră. Omul de știință Penelope Boston crede că sunt șanse mari — între 25 și 50 de procente, de fapt — să existe viață pe Marte, în adâncurile peșterilor planetei. Ea detaliază despre cum ar trebui să ne uităm şi de ce.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 ianuarie 2017

Drumul spre libertate (Felii de Timp)

Dacă ar ști omul unde-l pot purta, pașii vieții, mintea, curajul, câteodată prostia sau disperarea… Însă dorința de a fi liber, nu o poate opri nici moartea. Libertatea nu ne-o dă și nici nu ne-o poate lua nimeni. Aceasta s-a născut odată cu noi. Ea este sacralitatea eului nostru. Ea este altarul pe care ne picurăm lacrimile adevărului când suntem privați de el. Acolo, în ea, în noi, ne închinăm și suntem siguri, că nimeni nu poate ajunge la noi. De aceea, mulți oameni adevărați au rezistat la cele mai cumplite încercări, torturi, presiuni, căci aceștia au în ei un altar al libertății, altar frumos, ca un Isus viu care le vorbește. Cu ea, libertatea, în fața acestui altar ne naștem și-n ea murim, căci și moartea este o parte a libertății.

Sunt însă oameni, care au în ei altarul satanei. Aceștia se hrănesc cu libertatea altora, aceștia se bucură și chicotesc construind în ei morminte de nedreptăți. Ei nu pot însă să îngroape adevărul sau libertatea în aceste morminte. Ei fură adevărul, îl stâlcesc, îl chinuie, îl torturează, apoi încearcă să-l distrugă, să scape de minciună și de crimă, dar nu reușesc. Ei nu lasă decât pârjol în urma lor, pârjol de suflete ucise, însă adevărul nu poate fi, nici îngropat, nici ars, nici distrus. El iese mai devreme sau mai târziu la lumină. De ei, de oamenii răului, voi vorbi altădată.

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...
 

Străina

Videoclipul cântecului interpretat de Anda Adam

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Jonathan Haidt: Se poate vindeca America divizată?

Cum își poate reveni America după alegerile prezidențiale negative, partinice, din 2016? Socio-psihologul Jonathan Haidt studiază dimensiunea morală ce stă la baza preferințelor noastre politice. În conversația sa cu Chris Anderson, Curator TED, el descrie felurile de gândire și cauzele istorice care au dus la o diviziune atât de accentuată în America — și o viziune a modului în care se poate merge mai departe.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna ianuarie 2017.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

ianuarie 2017
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii