Arhiva pentru august, 2016

 31 august 2016

Iubeşte natura! Parcul Naţional Ceahlău

Proiectul filatelic „Iubeşte natura! Parcul Naţional Ceahlău” vine să întregească seria emisiunilor de timbre care promovează România și bogățiile naționale, fiind disponibil începând de joi, 1 septembrie 2016, în magazinele Romfilatelia.

Iubeşte natura! Parcul Naţional Ceahlău

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Still Falling for You

Cântecul interpretat de Ellie Goulding pe coloana sonoră a filmului „Bridget Jones’s Baby”

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Evan Grant: Sunetele devin vizibile prin cimatică

Evan Grant demonstrează ştiinţa şi arta cimaticii, un proces prin care undele sonore devin vizibile. Folositoare pentru analizarea sunetelor complexe (ca strigătele delfinilor), prin cimatică se creează totodată modele complexe şi frumoase.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 30 august 2016

Şcoala de actorie, film şi TV pentru copii

Actoria este o metodă de educație, care poate interveni în formarea unui adolescent atunci când învățământul clasic nu este suficient. Tocmai de aceea, începând cu anul 2013, Ioana Ginghină a creat Școala de Actorie, Film și TV „MiniArtShow”. Cursurile de actorie, film și TV dedicate copiilor cu vârste între 6 și 14 ani, încep din octombrie 2016, iar în iunie anul viitor se filmează scurtmetrajul în rolurile principale fiind micuții artiști. Înscrierile încep de la 1 septembrie 2016, atât pentru începători, dar și pentru avansați.

miniartshow_colaj

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Nicole Cherry în „Marele Uriaş Prietenos”

Talentele a doi dintre cei mai reputați povestitori din lume – Roald Dahl și Steven Spielberg – se îmbină pentru prima oară pentru a aduce pe marile ecrane iubita carte pentru copii „Marele Uriaș Prietenos” („The BFG”), devenită o lucrare clasică a genului. Din 2 septembrie 2016 ecranizarea poate fi vizionată în cinematografe şi în versiunea în limba română. Nicole Cherry este cea care îşi împrumută vocea personajului principal, Sophie.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Nathan Wolfe: Virusuri în junglă

Vânătorul de virusuri Nathan Wolfe păcăleşte următoarea pandemie prin a fi cu doi paşi înaintea acesteia: descoperirea noilor virusuri mortale la locul unde originează — trecerea de la animale la vânătorii cu subzistenţa sărăcăcioasă din Africa — înainte să pretindă milioane de vieţi.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna august 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

august 2016
L Ma Mi J V S D
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii