Arhiva pentru iulie 1st, 2016

 1 iulie 2016

„Mama” de Dimitrie Anghel

Dimitrie AnghelMamă! Ce puțin am rostit numele tău și cât de vag îmi aduc aminte de tine… O negură te învăluie și parcă din neguri e urzit și conturul tău.

În fața mărei, unde am stat, privind neîntrerupta goană a talazurilor, acolo m-am apropiat mai mult de tine și am căutat să te rechem. Din fundul orizontului aceluia ce-l hotărăște linia curbă a mărei, de acolo ai venit tu. Pe o noapte dulce cum e aceasta, un vas legănat, ce și-a scris pieritoarea dungă pe cer, te-a adus desigur. Și pe cheiul acesta singuratic, unde întârzii eu, visând uneori, au coborât pașii tăi, de bună seamă.

Ca și acum, neastâmpăratele talazuri se ridicau ca niște fantome din mare și alergau de-a lungul digului de piatră sură ca să privească portul. O semilună pală, brodată pe un steag, lucea și atunci pe înaltul unui catarg, și tu desigur, cu fața întoarsă peste umăr, ai trebuit să privești tristă pe largul întinselor valuri ce te despărțeau de țara ta…

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Să-mi dai motive

Videoclipul cântecului interpretat de Nico

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Robert Gupta: Muzica este terapie, muzica este sănătate psihică

Robert Gupta, violonist la Orchestra Filarmonică din Los Angeles, vorbește despre o lecție pe care i-a predat-o unui muzician schizofrenic genial — și ce a învățat. Chemat înapoi pe scenă, Gupta interpretează transcrierea proprie a preludiului din Concertul nr. 1 pentru violoncel, de Bach.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 1 iulie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

iulie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii