Arhiva pentru mai 23rd, 2016

 23 mai 2016

218.000 de citate şi… editură!

Ca de obicei, Citatepedia îşi vede de drum. Creşte frumos şi sunt tot mai multe de citit în fiecare zi!

Vestea mare este de această dată din offline: Asociaţia Culturală Citatepedia a înfiinţat – chiar astăzi! – propria editură. Aceasta va publica atât cărţi tipărite, cât şi cărţi electronice.

Noua editură poartă un nume inedit: Digital Unicorn. Reprezintă dorinţa noastră de a aduce creaţia de carte la un nivel modern, păstrându-i însă magia. În era e-book reader-elor, cartea tipărită nu mai poate fi un suport de informaţie în orice condiţii. Iar cartea electronică nu trebuie să fie doar un fişier cu text.

Ce legătură are site-ul cu editura? Mai mare decât pare. Trăim într-o lume în care online-ul şi offline-ul se întrepătrund. Iar noi vrem să le armonizăm în plan literar – şi nu numai!

Rămâneţi pe fază, urmează noutăţi foarte interesante!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 4 voturi
Încarc...
 

Premiile Billboard 2016 au fost pline de emoţie

Ceremonia de decernare a Premiilor Billboard Music, ediţia 2016, a avut loc pe 22 mai la T-Mobile Arena din Las Vegas, fiind pentru prima oară difuzată pe postul naţional de televiziune ABC de când premiile au luat naştere. Gazdele serii au fost interpreţii Ludacris şi Ciara.

Madonna şi Steve Wonder l-au omagiat pe Prince, interpretând „Nothing Compares 2 U” şi „Purple Rain”, iar Celine Dion a interpretat piesa formaţiei Queen, „The Show Must Go On”, în memoria soţului decedat al acesteia şi a fost recompensată cu Billboard Icon Award ca recunoaştere a carierei sale care a debutat acum trei decenii. Britney Spears a primit Billboard Millennium Award, iar Adele a avut premierea melodiei „Send My Love (To Your New Lover)” în cadrul ceremoniei. Artistul canadian The Weeknd a primit cele mai multe nominalizări câştigând şi cele mai multe premii, în număr de opt, urmat de Adele cu cinci premii, dintre care pentru Cea mai bună artistă (Top Artist).

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Orfeu versus muzicianul modern

Muzeul Național de Artă al României organizează miercuri, 25 mai 2016, ora 17:30, conferința „Orfeu versus muzicianul modern”, susținută în Galeria de Artă Europeană de Raluca Stratulat, violonistă și profesoară la Colegiul Național de Muzică „George Enescu”.

conferinta_OE

„Orfeu şi Euridice”, pictură realizată de Gustav Klimt în 1885

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Without You

Videoclipul cântecului interpretat de Andra featuring David Bisbal

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Tshering Tobgay: Această ţară nu este doar CO2 neutră — are emisii negative de carbon

În Munții Himalaya, între China și India, se află Regatul Bhutan, o țară ce s-a angajat să fie neutră din punct de vedere al emisiilor de carbon pentru totdeauna. În acest discurs înălțător, Tshering Tobgay, prim-ministrul Bhutanului, prezintă misiunea țării sale de a pune fericirea înaintea creșterii economice și stabilește un standard mondial pentru conservarea mediului înconjurător.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru ziua 23 mai 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

mai 2016
L Ma Mi J V S D
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii