Arhiva pentru aprilie, 2016

 29 aprilie 2016

Luna Oedip la Londra

Între 4 mai şi 8 iunie 2016, Institutul Cultural Român de la Londra organizează, într-un foarte onorant parteneriat cu Opera Regală Covent Garden, „Luna Oedip la Londra” – un amplu program menit să celebreze capodopera enesciană prin evenimente muzicale, expoziții, conferințe și proiecții speciale, având ca protagoniști mari vedete ale scenei de operă, muzicologi de anvergură internațională, dar și artiști de prim rang fascinați de muzica lui George Enescu.

oedip

Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 

Suflet, rămâi pur

Moment din spectacolul susţinut de Alexandra Uşurelu împreună cu Muse Orchestra pe 18 ianuarie 2016, în Sala Mare a Teatrului Naţional

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Thomas Peschak: Plonjaţi în lumea unui fotograf al oceanelor

Diavoli de mare care fac tumbe, delfini năvalnici, bancuri de pești în continuă mișcare și rechini plescăitori populează o lume aflată în adâncul oceanului, pe care puțini au șansa să o vadă. Thomas Peschak, fotograf în slujba protejării biodiversității, vizitează peisaje marine incredibile din întreaga lume, iar fotografiile sale dezvăluie aceste ecosisteme ascunse. „Nu poți să iubești ceva și să lupți pentru ocrotirea lui dacă nu știi că există”, spune el. Luați parte alături de Peschak la un nou și captivant format TED Talk în care descrie munca lui uimitoare și visul său legat de o viitoare conviețuire cu oceanul, bazată pe respect.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 1 voturi
Încarc...
 28 aprilie 2016

Interviu cu actrița Clare Bowen din serialul „Nashville: Orașul muzicii”

Actrița de origine australiană Clare Bowen joacă rolul lui Scarlett O’Connor din serialul „Nashville: Orașul muzicii”, un serial despre artiștii – soliști vocali, compozitori sau instrumentiști de succes – care își caută locul pe scena muzicală din Nashville – capitala mondială a muzicii country. Scarlett O’Connor (interpretată de Clare Bowen) este o compozitoare frumoasă, al cărei talent nu a fost încă descoperit; extrem de talentată și modestă, este nepoata lui Deacon Claybourne (personaj pus în scenă de Charles Esten), un cântăreț deja celebru. Scarlett lucrează la Bluebird Cafe și seara cântă alături de Gunnar Scott (interpretat de Sam Palladio), de care o leagă mai mult decât sentimente de prietenie.


Continuare »

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Can’t Go Home

Videoclipul lui Steve Aoki & Felix Jaehn featuring Adam Lambert

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...
 

Robert Swan: Să salvăm ultimul continent virgin

2041 va fi un an de răscruce pentru planeta noastră. Acesta marchează sfârșitul acordului de 50 de ani care interzice orice fel de exploatare în Antarctica, ultimul continent virgin. Exploratorul Robert Swan – primul om care a ajuns pe jos atât la Polul Nord cât și la Polul Sud – vrea să se asigure că acordul se va prelungi. Cu multă pasiune și vigoare, el insistă să alegem conservarea Antarcticii pentru propria noastră supraviețuire.

SlabAcceptabilOKBunExcelent fără voturi
Încarc...


Aceasta este arhiva pentru luna aprilie 2016.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

aprilie 2016
L Ma Mi J V S D
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  

Arhiva

Categorii

Meta

Fani pe Facebook

Cele mai recente comentarii