3 februarie 2014

159.000 de citate şi nou record lunar

Începutul de an a fost efervescent la Citatepedia: nu doar că s-au adăugat multe citate, dar s-au depăşit şi câteva recorduri de audienţă, inclusiv cel pentru toată luna. Astfel, în luna ianuarie 2014 s-au înregistrat peste 487.000 de vizitatori diferiţi (jumătatea de milion e foarte aproape!), ceea ce plasează Citatepedia pe locul 64 dintre zeci de mii de site-uri româneşti monitorizate de trafic.ro. Mai mult, diferenţa dintre Citatepedia şi celelalte site-uri din domeniu cu audienţă însemnată continuă să crească, acestea fiind în stagnare sau scădere, ceea ce înseamnă că publicul se mută treptat către Citatepedia.

Numărul legăturilor între traduceri a depăşit 12.000 şi tot creşte, în special prin strădania lui Dan Costinaş. Foarte probabil, acest demers plasează Citatepedia într-o poziţie unică în lume, fiind şi o mare colecţie de citate pentru care traducerile sunt indicate clar în numeroase limbi (nu doar câteva de circulaţie internaţională).

Cornelia Georgescu a intrat în „clubul” celor care au adăugat peste 10.000 de citate. Deşi participă de mai mulţi ani, 90% din această performanţă a fost realizată după un „maraton” desfăşurat pe parcursul a 42 de săptămâni. Încă o dată putem vedea la ce rezultate extraordinare duce perseverenţa. Felicitări, Cornelia!

SlabAcceptabilOKBunExcelent 8 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook