8 octombrie 2013

151.000 de citate şi donaţii pentru Asociaţia Culturală Citatepedia

La următoarea mie depăşită pe contor, remarcăm şi că traficul a revenit la circa 120.000 de vizitatori/săptămână (şi ar fi fost chiar ceva mai mult dacă posibilităţile hardware ar fi permis).

Numărul comentariilor a depăşit 40.000. Chiar dacă publicul interesat de această facilitate este mai restrâns, iată că a ajuns să reprezinte mai mult de un sfert faţă de numărul citatelor.

Citatepedia tot creşte, atât în conţinut, cât şi în popularitate. Desigur, un succes atât de mare reprezintă o bucurie pentru toţi cei care participă, dar şi necesităţile cresc, mai ales că atunci când eşti lider pe un anumit segment, ştacheta trebuie păstrată la înălţime, chiar ridicată. În acest sens, recent am implementat un mecanism de donaţii online, foarte simplu şi rapid, pentru Asociaţia Culturală Citatepedia. Aşadar, dacă doriţi să vă oferiţi sprijinul în acest fel, de acum o puteţi face. Sunt multe lucruri care pot fi puse în practică cu mai multe resurse, de la îmbunătăţirea funcţionalităţii portalului până la o mai largă acoperire a evenimentelor culturale prin ştiri şi nu numai.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook