16 noiembrie 2012

129.000 de citate şi peste 20.000 de vizitatori unici/zi

Citatepedia.ro creşte în continuare din toate punctele de vedere. Marcăm nu doar încă o mie de citate, ci şi depăşirea a 7000 de definiţii scrise de peste 2500 de autori. Mai mult, s-au depăşit 15.000 de aforisme. Aceasta este cea mai mare concentrare de aforistică scrisă şi tradusă în limba română, motiv pentru care creşterea numărului de autori prezenţi (încă relativ mic: 228), dar şi extinderea facilităţilor devin prioritare.

În ciuda problemelor care au avut loc acum 3 zile, ziua următoare a adus un record de audienţă: peste 20.000 de vizitatori diferiţi în doar 24 de ore. Este o mare bucurie să vedem că Citatepedia se bucură de o atât de mare încredere şi apreciere.

Motorul principal al creşterii actuale este constituit de secţiunea Poezii, care a depăşit ca poziţie la unele căutări pe Google chiar şi site-uri special dedicate poeziilor, unele cu tradiţie în domeniu. Numărul cititorilor de poezie la Citatepedia este de câteva mii în fiecare zi. Chiar dacă volumele de gen nu reprezintă un succes comercial, iată că există public şi pentru poezie!

Structura internă a blogului a fost actualizată şi îmbunătăţită, în vederea obţinerii unei performanţe superioare. Câştigul de viteză obţinut este evident, ceea ce sigur va contribui la creşterea audienţei şi pe aceste pagini.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 3 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook