4 mai 2012

116.000 de citate şi noutăţi la moderarea automată

Cu fluctuaţii printre zile de sărbătoare, mai marcăm o mie de citate în română. Cu toate acestea, Citatepedia a fost în aprilie 2012 pe prima poziţie între site-urile româneşti cu profil literar, din toate punctele de vedere. Iar situaţia este din ce în ce mai bună.

Interesant, partea internaţională creşte chiar mai repede. În mod special, secţiunea în italiană, moderată de Simona Enache, a ajuns la 7.000 de citate şi 8.400 de vizitatori/lună. Relativ la volumul conţinutului, este foarte bine.

Pentru a limita unele situaţii agasante şi o utilizare improprie a site-ului, sistemul de moderare automată a fost considerabil îmbunătăţit. Sunt vizaţi utilizatorii care adaugă repetat texte de o slabă calitate sau care există deja pe site, ca şi cei care acţionează „obsesiv” la comentarii. Au fost implementate şi câteva mecanisme care să evite unele greşeli din neatenţie sau nepricepere. Sistemul este automat, valabil pentru toată lumea, fiind deci cât se poate de obiectiv. Alte idei sunt în aşteptare şi vor fi puse în practică dacă va fi necesar.

SlabAcceptabilOKBunExcelent 11 voturi
Încarc...

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *



Acesta este un blog colaborativ, deschis tuturor. Daca doresti sa participi, vezi detalii.

Adresa de e-mail pentru abonare:

Este posibila si abonare prin RSS

Serviciu oferit de FeedBurner

Meta

Fani pe Facebook